Dexa osteodensitometrie

Investigatii medicale si imagistica

Imagistica medicala este o disciplina stiintifica medicala care implica utilizarea tehnologiei pentru obtinerea unor imagini din interiorul corpului uman. Imaginile captate sunt folosite in diagnosticarea pacientilor, precum si ca instrumente de invatare pentru cadrele medicale din marea majoritate a specialitatilor.

Obiectivul imagisticii medicale este acela de a oferi o imagine cat mai completa a organelor sau tesuturilor corpului uman, prin metode minim invazive asupra sa. Imagistica medicala este folosita pentru identificarea modificarilor/anomaliilor interiorului corpului uman, precum fisuri/rupturi ale oaselor, tumori, vase de sange deteriorate etc.

Dintre serviciile de imagistica medicala disponibile in Centrul Medical ELIM, amintim: ecografie 3D/4D, osteodensitometrie, mamografie, radiologie, RMN si tomografie computerizata.

Pe langa imagistica, investigatiile paraclinice (explorarile functionale) sunt o alta ramura ce utilizeaza tehnologia, menita sa ajute medicii generalisti si specialisti in stabilirea diagnosticului sau a nivelului de afectare a diferitelor parti ale corpului uman: audiometrie, electrocardiograma; EKG de efort; oscilometrie; probe functinale ventilatorii, spirometrie etc.

Centrele medicale ELIM pun la dispozitia pacientilor o gama completa de servicii de imagistica si explorari functionale.

Explorari functionale si imagistica in Centrul Medical ELIM:

Va invitam sa accesati aici intreaga lista de servicii de imagistica medicala si explorari functionale, inclusiv preturi.

  Tel: 0314.329.975
 • Centrul Medical ELIM Pitesti - Aleea Spitalului nr. 16 (vav. Spitalul Judetean Arges);
  Tel: 0248.280.440
 • Centrul Medical ELIM Rm. Valcea - Str. Calea lui Traian nr. 115;
  Tel: 0250.710.020
 • Centrul Medical ELIM Curtea de Arges - Str. Banu Maracine, bl. E11, Sc. A
  Tel: 0348.457.677